Medicina Rs Grupa

Medicina Rs GrupaDIJAGNOSTIKA Medicina Rs GrupaBOLESTI DOJKE Medicina Rs GrupaLEKARI Medicina Rs GrupaLEKOVI Medicina Rs GrupaHOME PAGE


Ordinacija Dr Bojić

Glavna tema Dermatologija | Komentarisanje isključeno | Petak - 13. Mart 2015.

Specijalistička ordinacija za kožne i polne bolesti je osnovana maja 2002 godine. Naš rad baziramo na savremenim dijagnostičkim i terapijskim metodama u okviru dermatovenerologije i savremene medicine uopšte. Temelj rada Ordinacije je zdrava koža i zdravlje u celini. Ordinacija je organizovana kao dijagnostičko-terapijska ustanova koja većinu dijagnostičkih postupaka i lečenja rešava ambulantno, u toku jednog dana.

Medicina Rs Grupa

Ordinacija Dr Lazović

Glavna tema Dermatologija | Komentarisanje isključeno | Petak - 13. Mart 2015.

Ordinacija Dr Lazović, dermatolog Beograd – dermatovenerološka ordinacija pruža usluge iz oblasti dermatologije, kao što su lečenje kožnih i polnih bolesti kod odraslih i kod dece. Ordinacija je osnovana 2002. godine, a vlasnik, dr Lazović je angažovan i kao konsultant u nekoliko poznatih privatnih klinika.

Medicina Rs Grupa

Dermatološka ordinacija Dermalux

Glavna tema Dermatologija | Komentarisanje isključeno | Četvrtak - 12. Mart 2015.

Ordinacija Dermalux se bavi obavljanjem pregleda i ambulantno dijagnostičkih i terapijskih intervencija iz domena dermatovenerologije (kožne i polne bolesti) i kozmetologije. Radi ranog otkivanja tumora kože vrše se redovni godišnji i polugodišnji dermoskopski pregledi mladeža dece i odraslih. Prilikom pregleda na kožne i polne bolesti obavljaju se sve neophodne laboratorijske analize uz pomoć kojih se postavlja dijagnoza i započinje pravovremena terapija po savremenim protokolima. Preporučujemo da se jednom godišnje izvrši pregled na seksualno prenosive bolesti, uključujući polne bradavice- kondilome. U Ordinaciji Dermalux ćete se osećati prijatno i u diskreciji rešiti svoj zdravstveni ili estetski problem.

Medicina Rs Grupa

Dermatovenerološka ordinacija Epiderm

Glavna tema Dermatologija | Komentarisanje isključeno | Četvrtak - 12. Mart 2015.

Od davnina, na različitim podnebljima i u raznim kulturama, žene su uklanjale malje sa svog tela. Razvitkom tehnologije, razvio se i savremen način uklanjanja malja, sada najsavremenijim laserom na svetu Light Sheer (Lumenis). Specijalistička dermatovenerološka ordinacija “Epiderm” Dr Jegda Novković nalazi se u samom centru Beograda, na Slaviji, kod Medicinskog fakulteta u ulici Svetozara Markovića br. 52, pruža Vam mogućnost najsavremenijeg i najefikasnijeg načina trajnog uklanjanja malja diodnim laserom.

Medicina Rs Grupa

Poliklinika Diva

Glavna tema Dermatologija | Komentarisanje isključeno | Četvrtak - 12. Mart 2015.

Diva je osnovana pre skoro dve decenije i prva je na našim prostorima, još u vreme stare Jugoslavije, daleke 1990. godine počela sa uvođenjem metoda antiaging medicine, dermatoloških i hirurških lasera, što je deset do petnaest godina pre svih ostalih koji pretenduju da rade sa dermatološkim ili hirurškim laserima i radiotalasima. Prvi smo postavili standarde laserske dermatologije još 1990. godine počevši rad sa soft poluprovodničkim laserom i Helijum–Neon laserom 1992., a odmah zatim smo proširili rad i na hirurške lasere – CO2 hirurški laser 1993-1994.

Medicina Rs Grupa

Sveti Vid

MS Beograd

Aesculap

Kioa Centar

Belmedic

Nova Vita

Radojcic

Lecenje vena

Polimedic

Seksologija

Protelak

Danas

Natal